S.Pellegrino Young Chef X JRE Blackbox

S.Pellegrino zet zich in om de volgende generatie visionaire Chefs te steunen en stimuleert creativiteit en innovatie bij jonge Chefs over de hele wereld. S.Pellegrino is trots om samen met JRE en Folie Culinaire jonge gastronomische talenten van JRE de kans te geven hun culinaire visie te tonen in de fascinerende omgeving van de JRE Black Box. Geniet op de woensdag 13 oktober tijdens Folie Culinaire van de exclusieve gerechten van de toekomstige top Chefs van JRE.


JRE Black Box
JRE Chefs tonen een enorme solidariteit door hun kennis en expertise te delen, dit doen ze niet alleen als collega’s maar ook als ondernemer, Chef, gastheer en opleider. Op maandag 11 en dinsdag 12 oktober koken per dag drie Chefs hun signature dish in de JRE Black Box. Woensdag 13 oktober staat in het teken van S. Pellegrino Young Chef en zorgen jonge Chefs, werkzaam bij diverse JRE zaken voor een unieke culinaire ervaring. De Chefs zijn niet herkenbaar, slechts het silhouet is zichtbaar voor de aanwezigen. Daarnaast presenteert de Chef niet alleen zijn of haar gerecht, ook is de lievelingsmuziek te horen en wordt de spanning opgebouwd in de donkere ruimte met slechts enkele spots aan. Alle zintuigen worden geprikkeld in een bijzondere en intieme ambiance. Wanneer zijn of haar gerechten geserveerd en geproefd zijn, worden de gasten begeleid voor een meet & greet met de Chef.


JRE
JRE-Jeunes Restaurateurs telt op dit moment meer dan 350 toprestaurants en 160 hotels, tezamen goed voor 180 Michelinsterren, verspreid over 15 Europese landen. JRE Chefs staan voor herkomst, duurzaamheid en biodiversiteit. Dit combineren ze met een innovatieve kookstijl, terwijl ze trouw blijven aan hun culturele achtergrond. JRE-Nederland telt op dit moment 40 restaurants.


S.Pellegrino
S.Pellegrino staat voor de pure Italiaanse hang naar gezelligheid en samenzijn, naar samen eten en samen drinken, het past daardoor perfect in de betere keukens en restaurants. Het is een elegant mineraal water met subtiele bubbels dat zeer goed harmonieert met eten en wijn. S.Pellegrino maakt elke gastronomische ervaring compleet. Sinds 1899 is S.Pellegrino een premium merk dat al meer dan een eeuw synoniem is voor stijl en kwaliteit.


Wil je dit niet missen? Aanmelden voor de beurs kan via de QR code. Bezoekers kunnen op voorinschrijving deelnemen aan de JRE Black Box via www.bbbmaastricht.nl