When water meets art!


Het unieke design project “The Journey of Water" van Sanpellegrino brengt het meest verfijnde water samen met kunst. In drie nieuwe interpretaties van het etiket wordt de 30 jarige reis van S.Pellegrino geïllustreerd: van de wolken, naar de aarde tot de herkenbare bruis.

Drie designs die het resultaat zijn van een intensieve samenwerking met drie internationale ontwerpers, geleid door de Italiaanse architect Giulio Cappellini. Cappellini, bekend om zijn gave om het nieuwste en beste internationale talent te scouten, selecteerde persoonlijk de ontwerpers Neri&Hu, Steven Haulenbeek en Philippe Nigro voor het project

1. De Wolken
Neri&Hu, twee architectuurprofessionals uit China, leveren hun unieke interpretatie van het beroemde S.Pellegrino etiket, waarin ze het thema Wolken uitdiepen. In het ontwerp streven ze ernaar om de traditionele Chinese kunsttradities te versmelten met het verhaal van het iconische Italiaanse S.Pellegrino.

2. De Aarde
Steven Haulenbeek is een industrieel ontwerper en kunstenaar uit Amerika. Hij analyseerde het thema Aarde. Geïntrigeerd door het verhaal van de reis van het water door de aarde, zei hij "Ik visualiseerde het idee van filtratie in relatie tot het grafische ontwerp van het etiket...Uit deze visualisatie kwam de piramidevorm tot stand." Dit weerspiegelt zijn ontwerpmethoden waar natuurlijkprocessen zijn inspiratie bron zijn.

3. De Bubbels
De Franse ontwerper Philippe Nigro mocht het thema Bubbels onder handen nemen. Het eerste waar mensen aan denken bij S.Pellegrino. Hij heeft het etiket weten te transformeren, maar tegelijkertijd blijft het vertrouwd en herkenbaar. In zijn werk maakt hij objecten die verrassen maar een directe band behouden met hun geschiedenis.

Bekijk het SanPellegrino design project