S.Pellegrino Starring: Onno Kokmeijer

S.PELLEGRINO STARRING: ONNO KOKMEIJER

In oktober vond de vierde en tevens laatste editie van S.Pellegrino Starring Chef plaats voor dit jaar. Na namen als Dick Middelweerd (**), Soenil Bahadoer(**) en Arturo Dalhuisen(*), was het nu de beurt aan Executive Chef en Manager van Ciel Bleu**, Onno Kokmeijer.



In samenwerking met het team van chef-kok Alain Adriaanse konden de gasten gedurende de avond genieten van een spectaculair 5-gangen diner. De gerechten werden gecombineerd met de wijnen van het wereldberoemde wijnhuis Antinori uit Italië. Een enkeling nam plaats aan de Chef’s table om chef-kok van het jaar Gault Millau 2019, Onno Kokmeijer, aan het werk te zien.



Onno Kokmeijer, is ruim 15 jaar werkzaam bij Ciel Bleu, dat gevestigd zit op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam. Onder leiding van het chefsteam Kokmeijer en Speelman (Arjan red.) ontving in 2007 het restaurant haar tweede Michelin ster. In Ciel Bleu zijn maar liefst drie SVH Meesters werkzaam, te weten Meestergastheer Pasquinel Kolk, Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en Meesterkok Onno Kokmeijer.



Met de sterrenchefs Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**), Dick Middelweerd (Treeswijkhoeve**), Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en Arturo Dalhuisen(*) kijkt S.Pellegrino terug op een succesvol jaar met vier edities S.Pellegrino Starring Chef. Voor komend jaar zijn er weer grootse plannen met dit concept waarbij sterrenchefs als gast de sterren van de hemel komen koken in Hofstede Meerzigt.