S.Pellegrino Starring: Michael Cooke

In 2018 is ‘S.Pellegrino Starring’ geboren; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met andere talentvolle chefs een geweldig diner verzorgen.


De culinaire expertise en het netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. Op deze avonden kun je genieten van waanzinnige vijfgangendiners waar twee chef-koks hun passie en vakmanschap delen, met uiteraard ook heerlijke wijnen. En wanneer je de kookkunsten van heel dichtbij wilt meemaken, kun je de Chef’s Table in de keuken reserveren. Maandag 15 oktober hadden we de chef-kok Michael Cooke van het wijnhuis Vergelegen op bezoek bij Restaurant Hofstede Meerzigt.

EEN ZUID AFRIKAANS WIJNHUIS VAN WERELDKLASSE
Vergelegen, opgericht in 1700, is in het bezit geweest van ’s werelds grootste ontdekkingsreizigers en visionairs die elk op hun eigen manier hebben bijgedragen aan de identiteit van Verlegen van tegenwoordig, namelijk: een wijnhuis van wereldklasse.

Met wereldberoemde wijnen, een geschiedenis van ruim 300 jaar, erfgoed, prachtige tuinen en een toprestaurant, wordt Vergelegen veelal bezocht door de veeleisende bezoeker die op zoek is naar een ervaring van pure kwaliteit.

STARRING CHEF: MICHAEL COOKE
Om deze ervaring te kunnen delen met de Nederlandse consument heeft S.Pellegrino op 15 oktober jl. de Vergelegen Estate naar Nederland gehaald. In samenwerking met Restaurant Hofstede Meerzigt (Zoetermeer) heeft chef-kok Michael Cooke van één van de beste restaurants van Zuid-Afrika, The Camphors at Vergelegen Signature Restaurant, een hoogstaand 5-gangen diner bereid.

S.PELLEGRINO
Fine dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Aan S.Pellegrino wordt natuurlijk koolzuur toegevoegd, dit verzacht de minerale smaak en geeft het water een subtiele, aangename prikkeling.