S.Pellegrino Starring: Arturo Dalhuisen

S.Pellegrino Starring Chef editie 3 van dit jaar, met sterrenchef Arturo Dalhuisen.

Afgelopen week was Arturo Dalhuisen te gast bij Restaurant Hofstede Meerzigt tijdens de 3e editie van S.Pellegrino Starring Chef, waar hij samen met chef-kok Alain Adriaanse een heerlijk vijfgangendiner heeft bereid voor de aanwezige gasten. S.Pellegrino Starring Chef is een initiatief van S.Pellegrino, waarbij sterrenchefs als gast komen koken in een ander restaurant. Mede hierdoor kunnen mensen uit andere delen van het land genieten van de kookkunsten van een andere chef-kok.

Dalhuisen wordt steeds meer een echte stilist die met veel precisie werkt aan spannende meesterwerkjes waarin verfijnde aroma’s, frisse zuren en zorgvuldig gekozen licht verteerbare ingrediënten resulteren in een boeiende maar altijd elegante smaakbeleving.

Dalhuisen is de voormalig chef-kok van restaurant The White Room in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky dat amper drie jaar geleden opende. Binnen no time haalde hij zijn eerste Michelinster binnen en kreeg hij hoge noteringen in de culinaire gidsen Lekker en GaultMillau. Dalhuisen kwam van driesterrenrestaurant De Leest van Jacob-Jan Boerma en was daar drie jaar lang souschef. Ooit won hij het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Eerder werkte hij onder meer voor Valuas in Venlo en bij De Swarte Ruiter in Holten. Dalhuisen was één van de jonge chefs die werd gevolgd in de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’.

De culinaire expertise en het netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement. Op deze avonden kun je genieten van waanzinnige vijfgangendiners waar twee chef-koks hun passie en vakmanschap delen, met uiteraard ook heerlijke wijnen. Wil je ook een event van S.Pellegrino Starring Chef bijwonen? Houdt dan de Facebook pagina van S.Pellegrino in de gaten en meld je aan!