Alain Caron x PERRIER

PERRIER® en topkok Alain Caron bundelen krachten voor uniek pop up-restaurant


Een primeur in het Machinegebouw op de Westergas: voor het eerst doet een restaurant hier zijn intrede. Familie Caron opent hier een corona-proof pop-up restaurant: Qua sfeer en keuken vergelijkbaar met Restaurant Petit Caron, maar dan in het groot, met genoeg ruimte om alle regels na te kunnen leven en toch te doen waar de familie goed in is: jou voorzien van goede Franse klassiekers, mooie wijnen en een fijne sfeer. Wij van PERRIER® zijn trots en blij aan deze primeur bij te dragen.


Het Machinegebouw
Toen topkok Alain Caron en zijn zoons David en Tom de kans kregen om op deze unieke locatie een tijdelijk restaurant te openen, hoefden ze niet lang na te denken. Een aantrekkelijk pand met een combinatie van rauwe architectuur, houten plafonds en, in Carons woorden, een "dramatische lichtinval". In het Machinegebouw is nog nooit eerder een restaurant neergestreken, wat het extra uniek maakt.  


Caron’s diep gewortelde passie voor de Franse keuken en de rijke Franse geschiedenis van PERRIER®  is een perfecte combinatie. Met PERRIER® staat niet alleen een heerlijk water maar ook een stukje Franse cultuur op tafel.


Grand Caron
De naam is heel toepasselijk: Grand Caron wordt de grotere versie van de knusse bistro Petit Caron op het Gerard Douplein in De Pijp, Amsterdam. Café Caron en de Gouden Reaal, beide ook van de familie Caron, blijven daarnaast ook gewoon geopend.

Tijdens de zomer van 2020 kun je hier genieten van de bekende Franse klassiekers, zoals kip van de rotisserie, cote de boeuf en oesters.