Diamonds in the sky in Groningen

Dineren aan een tafel hangend op 55 meter hoogte, op zaterdag 10 augustus vond dit unieke evenement - Dinner in the Sky - in Groningen plaats. In samenwerking met Mr. Mofongo heeft S.Pellegrino met haar Diamond Bottle voor een onvergetelijk diner zwevend boven de Grote Markt verzorgd.

De avond begon met een warm welkom met onder andere champagne en bites, bij één van de hotspots van Groningen: Mr. Mofongo. Waarna de gasten met een Limousine op werden gehaald om hen naar de Grote Markt te brengen.


Esmee Rudolf & Carmen Leenen

Eénmaal op 55 meter hoogte konden de gasten genieten van het uitzicht over de stad met heerlijke wijnen. Eén van de aanwezige wijnen was Secastilla, leuk feitje, de wijngaard ligt op 750 meter hoog in Somontano, Spanje, een perfecte wijn om op hoogte te drinken dus! Tevens werd er nog een prachtige Argentijnse wijn geschonken, namelijk de Privada van Bodega Norton.

Speciale momenten zijn er om nooit meer te vergeten en deze momenten worden omarmd door S.Pellegrino, daarom was de S.Pellegrino Diamond Bottle het tafelwater van de avond.