Nieuw: Italian Sparkling Drinks

San Pellegrino geeft haar Italiaanse fruit- en frisdrankjes een nieuwe uitstraling en verbeterde receptuur.

Voor het eerst sinds 1932 verandert San Pellegrino haar fruit- en frisdranken lijn. Het wereldberoemde Italiaanse merk dat vooral bekend staat om haar water, heeft de naam van haar fruit- en frisdanken portfolio gewijzigd van Sanpellegrino Fruit Beverages naar:

‘Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks’.


Alle soorten fruit- en frisdankjes van Sanpellegrino gaan vanaf nu onder deze merknaam door het leven.

Daarnaast hebben de oude vertrouwde flesjes plaats gemaakt voor een volledig nieuw uiterlijk; iets slanker en hoger, met een duidelijke Sanpellegrino uitstraling. In het glas zal een reliëf komen van de ster en de tekst ‘Sanpellegrino’. Hierdoor krijgen de Italian Sparkling Drinks (ISD’s) een meer premium uitstraling.


v.l.n.r. : Aranciata Rossa, Aranciata en Limonata

De recepturen van de fruitsmaken Aranciata, Limonata en Aranciata Rossa zijn vernieuwd en zijn hierdoor een biologische frisdrank geworden. Daarnaast komt er een tweede tonic variant, namelijk de Tonica Oak, met eikenhout exctract. Tot slot introduceert Sanpellegrino haar eigen Ginger Beer.

Met deze vernieuwde producten wil San Pellegrino beter inspelen op de behoefte van de huidige consument en op meerdere drinkmomenten in kunnen spelen.

In verband met de omvang van de wereldwijde introductie van de nieuwe productlijn, komen de smaken gefaseerd binnen op de Nederlandse markt.


Aranciata


Limonata


Aranciata Rossa

Meer info op: Kepler15