Kepler15

Kepler15, vernoemd naar de Kepler-ruimtetelescoop die opzoek is naar water, is de importeur en distributeur van de Italiaanse kwaliteitswaters S.Pellegrino en Acqua Panna, de typisch Italiaanse fruitdranken Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages én Franse kwaliteitswaters Perrier en Vittel.

Sinds 2018 doet Kepler15 ook de distributie van een aantal premium spiritsmerken, namelijk; The London Nº1 Gin, MOM Gin, Nomad Outland Whisky, La Copa Vermouth en Tio Pepe Sherry.

We zijn een ondernemende club waar loyaliteit, commitment en samenwerken belangrijke pilaren zijn. Daarnaast zijn we trots op ons prachtige portfolio en onze klanten. Met een hecht team bouwen we iedere dag aan bekendheid en verkrijgbaarheid van de merken in de top locaties van horeca Nederland en groothandels.

Wilt u meer informatie over één van onze producten of wilt u een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Onze kracht

  • Persoonlijke aandacht
  • Snel schakelen
  • Iconische merken
  • Marketingconcepten op maat
  • Gedreven en gepassioneerd team

Merken

Water

Water

S.Pellegrino, Acqua Panna, Perrier en Vittel. Koolzuurhoudend of natuurlijk mineraalwater. Frans of Italiaans kwaliteitswater.

Lees meer

Frisdranken

Frisdranken

Heerlijke, dorstlessende, Italiaanse frisdranken van vruchtensap gecombineerd met koolzuurhoudend water.

Lees meer

Gedistilleerd

Gedistilleerd

Van een soepele gin, een prachtig sherry merk, tot een unieke whisky.

Lees meer

Diamond Bottle gelanceerd

Diamond Bottle gelanceerd

Vanwege het 120-jarig bestaan heeft S.Pellegrino een unieke fles ontwikkeld: de Diamond Bottle. Op 23 mei is deze magnifieke fles gepresenteerd aan de Nederlandse pers op een prachtig locatie op de Zuidas in Amsterdam. Binnenkort is de fles beschikbaar in de mooiste restaurants en op exclusieve events.

Lees meer

S.Pellegrino: Enhance Your Moments

S.Pellegrino: Enhance Your Moments

S.Pellegrino, een tijdloos Italiaanse stijlicoon, met zijn milde bruis en subtiele nuances, verfrist iedere gezellige gelegenheid en maakt ieder moment beter. Op iedere tafel, in elke keuken of een evenement. Lees hier meer over enkele evenementen die S.Pellegrino net iets specialer maakte.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Soenil Bahadoer

S.Pellegrino Starring: Soenil Bahadoer

Patron Cuisinier Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** heeft maandag 08 april een spectaculair diner bereid tijdens S.Pellegrino Starring Chef in restaurant Hofestede Meerzigt. De kersverse voorzitter van Bocuse d'Or nam tijdens de avond tijd voor een mini interview.

Lees meer

Contact

Kepler15
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: +31(0)793634433
E-mail: info@kepler15.nl