Mail

S.Pellegrino PET 50cl (doos van 24)

Kwaliteitswater met een zachte bubbel voor onderweg
Sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam in de hele wereld. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino in een PET fles 50cl, ideaal voor onderweg. Verpakt per 24 PET flesjes.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0406
Wijnkaartnaam S.Pellegrino
Land Italië
Regio Bergamo
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

S.Pellegrino PET 50cl (doos van 24)

Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zure toets en een lichte samentrekking. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot.

Sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam in de hele wereld. Het staat synoniem voor de hoogste kwaliteit. Verdeeld over meer dan 120 landen vertegenwoordigd S.Pellegrino kwaliteit en excellentie.

Dit is een disclaimer