Mail

S.Pellegrino glazen fles 75cl (doos van 12)

Wereldberoemd en heerlijk
Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino siert de tafels van de beste restaurants ter wereld en is nu ook beschikbaar voor thuis of op kantoor in de 75cl glazen restaurant fles. De restaurantervaring thuis. Verpakt per 12 flessen.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0102000
Wijnkaartnaam S.Pellegrino
Land Italië
Regio Bergamo
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

S.Pellegrino glazen fles 75cl (doos van 12)

Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zure toets en een lichte samentrekking. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot.Over S.Pellegrino

Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme.

Ontdek S.Pellegrino

Dit is een disclaimer