Mail

S.Pellegrino 25cl glas (doos van 24)

Ideaal voor één glas
Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino in een glazen 25cl glazen fles. Ideaal voor één glas S.Pellegrino, bijvoorbeeld bij het ontvangen van je klanten of gasten. Verpakt per 24 glazen flesjes.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0100000
Wijnkaartnaam S.Pellegrino
Land Italië
Regio Bergamo
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

S.Pellegrino 25cl glas (doos van 24)

Fine Dining, wijn en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Het water is afkomstig van een diepte van 400 meter onder het aardoppervlak, waar mineralisatie plaats vindt door contact met kalksteen en vulkanisch gesteente. Het water van S.Pellegrino geeft subtiele rotsachtige aroma’s vrij, gevolgd door een zure toets en een lichte samentrekking. Ideaal om de overgang tussen de bereidingen te begeleiden. De kleine en delicate bubbels, fris en sprankelend, herinneren aan de Italiaanse levenskunst, synoniem voor gastronomisch genot.Over S.Pellegrino

Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme.

Ontdek S.Pellegrino

Dit is een disclaimer