Mail

Acqua Panna glazen fles 75cl (doos van 12)

Hét mineraalwater voor op tafel
Samen met het licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino siert Acqua Panna de tafels van de beste restaurants ter wereld, in de 75cl glazen restaurant fles. Verpakt per 12 flessen.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0412000
Wijnkaartnaam Acqua Panna
Land Italië
Regio Toscane
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

Acqua Panna glazen fles 75cl (doos van 12)

In de heuvels van Toscane in Italië, iets ten noorden van Florence in de Apennijnen, ligt een gebied van 1.300 hectare natuur met een waterbron. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna. Acqua Panna heeft een zachte, evenwichtige smaak die natuurlijk en fris overkomt.

Op grond van de afkomst, de sterke band met Italië, de cultuur en de tradities vertolken Acqua Panna en S.Pellegrino perfect de Italiaanse stijl als synoniem voor gezelligheid, welzijn en lekker eten. Sommeliers, chefs en kenners over de hele wereld zijn het er over eens dat deze twee premium waters de essentie zijn van de Italiaanse levensstijl en goede smaak. We kunnen dus zeggen dat ze 's werelds mooiste eettafels sieren. Fine dining, wijn, S.Pellegrino en Acqua Panna zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dit is een disclaimer