Kepler15

Kepler15, vernoemd naar de Kepler-ruimtetelescoop die opzoek is naar water, is de importeur en distributeur van de Italiaanse kwaliteitswaters S.Pellegrino en Acqua Panna, de typisch Italiaanse fruitdranken Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks én Franse kwaliteitswaters Perrier en Vittel.

Sinds 2018 doet Kepler15 ook de distributie van een aantal premium spiritsmerken, namelijk; The London Nº1 Gin, MOM Gin, Nomad Outland Whisky, La Copa Vermouth en Tio Pepe Sherry.

We zijn een ondernemende club waar loyaliteit, commitment en samenwerken belangrijke pilaren zijn. Daarnaast zijn we trots op ons prachtige portfolio en onze klanten. Met een hecht team bouwen we iedere dag aan bekendheid en verkrijgbaarheid van de merken in de top locaties van horeca Nederland en groothandels.

Wilt u meer informatie over één van onze producten of wilt u een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Onze kracht

  • Persoonlijke aandacht
  • Snel schakelen
  • Iconische merken
  • Marketingconcepten op maat
  • Gedreven en gepassioneerd team

Merken

Water

Water

S.Pellegrino, Acqua Panna, Perrier en Vittel. Koolzuurhoudend of natuurlijk mineraalwater. Frans of Italiaans kwaliteitswater.

Lees meer

Frisdranken

Frisdranken

Heerlijke, dorstlessende, Italiaanse biologische frisdranken gecombineerd met koolzuurhoudend water.

Lees meer

Gedistilleerd

Gedistilleerd

Van een soepele gin, een prachtig sherry merk, tot een unieke whisky.

Lees meer

Kandidaten SPYC (+ Video's!)

Kandidaten SPYC (+ Video's!)

Maar liefst vier kooktalenten gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens de regionale finale van de S.Pellegrino Young Chef Competitie, de kookwedstrijd voor jonge chef-koks tot 30 jaar oud. De regionale finale van de 4e editie wordt gehouden in Londen op 12 november.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Onno Kokmeijer

S.Pellegrino Starring: Onno Kokmeijer

Executive Chef en Manager van Ciel Bleu**, Onno Kokmeijer, heeft tijdens de vierde editie S.Pellegrino Starring Chef van dit jaar een spectaculair 5-gangen diner bereid met het team van chef-kok Alain Adriaanse van Restaurant Hofstede Meerzigt.

Lees meer

Familiebedrijf Simonis: een Haags visimperium

Familiebedrijf Simonis: een Haags visimperium

Met vijf goedlopende viswinkels en twee razend populaire visrestaurants is Simonis niet meer weg te denken uit de Haagse regio. S.Pellegrino gaat in gesprek met mede-eigenaar Alain Simonis over het beroemde familieimperium. “Van onze menukaart en het serviceniveau tot de wijnen en het tafelwater, we willen dat alles klopt.”

Lees meer

Contact

Kepler15
Zonnenberg 10
2716 PG Zoetermeer

Telefoon: +31(0)793634433
E-mail: info@kepler15.nl