Mail

Sanpellegrino Aranciata (24 blikjes)

Gemiddeld zoet met een aroma van sappige sinaasappelen
Sanpellegrino Aranciata, het bekende Italiaanse drankje rijk aan echt sinaasappelsap, heeft een unieke smaak en een lange geschiedenis die teruggaat tot in 1932. Het is een statussymbool geworden dat wereldwijd wordt geëxporteerd. Deze frisdrank met geeloranje kleur heeft heel fijne, intense aroma’s van puur sap en de schil van zongerijpte sinaasappelen, met een sterke citrusafdronk.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0430
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Aranciata
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Alcohol 0%

Sanpellegrino Aranciata (24 blikjes)

Sanpellegrino Aranciata, het bekende Italiaanse drankje rijk aan echt sinaasappelsap, heeft een unieke smaak en een lange geschiedenis die teruggaat tot in 1932. Het is een statussymbool geworden dat wereldwijd wordt geëxporteerd. De iconische Aranciata dankt zijn levendige oranje kleur, met een subtiele bubbel, aan de kwaliteit van de ingrediënten.

De gemiddeld zoete Sanpellegrino Aranciata heeft een delicaat aroma van sappige geperste sinaasappelen, gecontrasteerd door een vleugje bitter van de natuurlijke sinaasappel die eindigt in een gekarameliseerde sinaasappelfinish voor een unieke mondvullende smaak.

Dit is een disclaimer