Mail

Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus (24 flesjes)

Een unieke tonic met liefde gemaakt door Sanpellegrino
Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Citrus is een aromatisch tonic water met vleugjes citroen en sinaasappelschil. Met zijn iconische design, frisse citrusnoten
is de Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus een waardevolle aanvulling op het assortiment. Perfect om te mixen met gins als Mom, London nr1 of Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Citrus ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0456
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus (24 flesjes)

Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Citrus is een aromatisch tonic water met vleugjes citroen en sinaasappelschil. Het heeft een subtiele citrussmaak met een onmiddellijk herkenbaar boeket van citrusvruchten dat het gehemelte streelt met zachte en verfrissende citroentonen en het laat een niet-opdringerige nasmaak achter. Deze premium tonic water heeft een uitgebalanceerde complexiteit waardoor het gemakkelijk in veel verschillende soorten mixdranken kan worden gebruikt.

Sanpellegrino Acqua Tonica Citrus is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Citrus ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.


Dit is een disclaimer