Mail

Sanpellegrino Acqua Tonica (24 flesjes)

Een unieke tonic met liefde gemaakt door Sanpellegrino
Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino een unieke Italiaanse tonic. Deze tonic heeft een bittere smaak met een zachte afdronk. Met zijn iconische design, frisse citrusnoten en kruidige ondertonen is de Sanpellegrino Acqua Tonica een waardevolle aanvulling op het assortiment. Sanpellegrino Acqua Tonica is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0423
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages Acqua Tonica
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

Sanpellegrino Acqua Tonica (24 flesjes)

Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino een unieke Italiaanse tonic. Sanpellegrino Acqua Tonica wordt gemaakt met het oorspronkelijke recept uit 1989 en is een drankje met een uniek aroma. Een verfrissende, bruisende, fijne, helder witte tonic met de fijnste, bubbels laat een heerlijk zacht gevoel achter in de mond dat goed puur maar ook gemengd met andere drankjes kan worden gedronken. Ervaar een subtiel aroma met de heerlijke geur van bloesem en citrusvruchten.

Sanpellegrino Acqua Tonica is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica ideaal voor de liefhebbers van een wat minder bittere tonic, door de evenwichtige zoetheid en een zachtbittere eindnoot van quinine.


Dit is een disclaimer