Uitgelichte berichten

6de editie S.Pellegrino Young Chef Academy Competitie geopend!

De S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024-25 zet een spotlight op culinaire talenten van onder de dertig die de toekomst van de gastronomie zullen bepalen.

Lees meer

Vacature Sales Representative

Heb jij een passie voor horeca, fine dining en luxury lifestyle? Werk je graag met premium merken en zoek je naar nieuwe carrièremogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Twee Nederlandse talenten genomineerd voor ‘S.Pellegrino's World’s Best Young Chef’

De regionale finalisten voor de vijfde editie van de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition zijn bekendgemaakt. Onder deze finalisten zijn twee Nederlanders; Eddie Meijboom en Jet Loos 

Lees meer

S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/25

Jonge chefs tonen internationaal hun talenten. Welke rijzende ster wint de internationale S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2024/25?

Lees meer

Non-alcoholische cocktails door Joey Lilipaly

Voor Sanpellegrino ontwikkelde Joey Lilipaly, barmanager van de Harbour Club, twee non-alcoholische cocktails: een Smokey Chinotto Iced Tea en een Pompelmo Aurora.

Lees meer

S.Pellegrino Young Chef X JRE Blackbox

Geniet op de woensdag 13 oktober tijdens Folie Culinaire van de exclusieve gerechten van de toekomstige top Chefs van JRE.

Lees meer

Gratis Proefpakket

Vraag hier het Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Proefpakket aan!

Lees meer

Nieuw: Italian Sparkling Drinks

San Pellegrino geeft haar Italiaanse fruit- en frisdrankjes voor het eerst sinds 1932 een nieuwe uitstraling en verbeterde receptuur. Tegenwoordig gaan ze door als de ‘Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks’.

Lees meer

Elderberry Mist met PERRIER

Siroop is van oudsher een vast onderdeel van de Franse manier van drinken. Iedereen die wel eens in een Frans Cafe is geweest kent de Diablo Fraise (limonade met aardbeien siroop) of the PERRIER Menthe (PERRIER met munt siroop). In de zomer van 2020 geven we daar graag een eigentijdse twist aan met bloemrijke, frisse smaken zoals Elderflower en Rasberry

Lees meer

Louise Petit Restaurant

"Wie wil er nog Parijs als je Louise in de buurt hebt" schreef het AD nadat ze bij Louise Petit Restaurant op bezoek waren geweest. De winnaar van de Gouden Pollepel 2019 is een meer dan waardig ambassadrice van het goede Franse leven. We spraken eigenaresse Loesje Tieleman!

Lees meer

Alain Caron x PERRIER

Een primeur in het Machinegebouw op de Westergas: voor het eerst doet een restaurant hier zijn intrede. Familie Caron opent hier een corona-proof pop-up restaurant: Qua sfeer en keuken vergelijkbaar met Restaurant Petit Caron. Wij van PERRIER® zijn trots en blij aan deze primeur bij te dragen.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Onno Kokmeijer

Executive Chef en Manager van Ciel Bleu**, Onno Kokmeijer, heeft tijdens de vierde editie S.Pellegrino Starring Chef van dit jaar een spectaculair 5-gangen diner bereid met het team van chef-kok Alain Adriaanse van Restaurant Hofstede Meerzigt.

Lees meer

Familiebedrijf Simonis: een Haags visimperium

Met vijf goedlopende viswinkels en twee razend populaire visrestaurants is Simonis niet meer weg te denken uit de Haagse regio. S.Pellegrino gaat in gesprek met mede-eigenaar Alain Simonis over het beroemde familieimperium. “Van onze menukaart en het serviceniveau tot de wijnen en het tafelwater, we willen dat alles klopt.”

Lees meer

Diamonds in the sky in Groningen

Dineren aan een tafel hangend op 55 meter hoogte, op zaterdag 10 augustus vond dit unieke evenement - Dinner in the Sky - in Groningen plaats. In samenwerking met Mr. Mofongo heeft S.Pellegrino met haar Diamond Bottle voor een onvergetelijk diner zwevend boven de Grote Markt verzorgd.

Lees meer

Juryleden S.Pellegrino Young Chef bekend

Over iets minder dan drie maanden zijn de finalisten van de S.Pellegrino Young Chef Competitie bekend. Wie doorgaat naar de Grande Finale ligt in handen van de jury. Lees hier wie de juryleden zijn!

Lees meer

Blijf hydrateren, drink water!

Tropische temperaturen zijn in aantocht, dat betekent overvolle terrassen, smeulende barbecues en héél véél water! Enkele tips zodat je per dag aan de aanbevolen hoeveel water komt.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Arturo Dalhuisen

Afgelopen week was Arturo Dalhuisen te gast bij Restaurant Hofstede Meerzigt tijdens de 3e editie van S.Pellegrino Starring Chef, waar hij samen met chef-kok Alain Adriaanse een heerlijk vijfgangendiner heeft bereid voor de aanwezige gasten.

Lees meer

S.Pellegrino Young Chef Update

De regionale finalisten van S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 zijn bekend! Het wachten is voorbij. De strenge selectieprocedure door de ALMA is afgerond. In totaal gaan 135 getalenteerde Jonge Chef-koks uit de hele wereld strijden voor de prestigieuze titel S.Pellegrino Young Chef 2019-2020.

Lees meer

Diamond Bottle gelanceerd

Vanwege het 120-jarig bestaan heeft S.Pellegrino een unieke fles ontwikkeld: de Diamond Bottle. Op 23 mei is deze magnifieke fles gepresenteerd aan de Nederlandse pers op een prachtig locatie op de Zuidas in Amsterdam. Binnenkort is de fles beschikbaar in de mooiste restaurants en op exclusieve events.

Lees meer

S.Pellegrino: Enhance Your Moments

S.Pellegrino, een tijdloos Italiaanse stijlicoon, met zijn milde bruis en subtiele nuances, verfrist iedere gezellige gelegenheid en maakt ieder moment beter. Op iedere tafel, in elke keuken of een evenement. Lees hier meer over enkele evenementen die S.Pellegrino net iets specialer maakte.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Soenil Bahadoer

Patron Cuisinier Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** heeft maandag 08 april een spectaculair diner bereid tijdens S.Pellegrino Starring Chef in restaurant Hofestede Meerzigt. De kersverse voorzitter van Bocuse d'Or nam tijdens de avond tijd voor een mini interview.

Lees meer

ASI Best Sommelier Award 2019

De Association de la Sommellerie Internationale (ASI), partner van S.Pellegrino en Acqua Panna, is de belangrijkste mondiale vereniging van sommeliers en organiseert de Best Sommelier Award elke drie jaar.

Lees meer

De succesfactoren van Restaurant ZUID

“Gasten waarderen een kwalitatief mineraalwater met uitstraling”, aldus Michiel van der Eerde. In het februari nummer van het Entree Magazine vertelt Michiel van der Eerde over zijn nieuwste horeca locatie in Amsterdam, namelijk: Restaurant ZUID.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Vlaamsch Broodhuys

S.Pellegrino in gesprek met Dimitri Roels, oprichter en eigenaar van Vlaamsch Broodhuys. "Alles wat we verkopen in Vlaamsch Broodhuys vind ik lekker, anders verkoop ik het niet. Thuis drink ik bijvoorbeeld S.Pellegrino en dat wil ik dat ook in de winkel op tafel.” .

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Dick Middelweerd

S.Pellegrino organiseert in samenwerking met Restaurant Hofstede Meerzigt het culinaire event ‘S.Pellegrino Starring Chef’. Een gezellige, inspirerende avond waar de gasten kunnen genieten van een waanzinnig meergangen diner bereid door een top chef uit het netwerk van S.Pellegrino.

Lees meer

Nomad op Whisky Festival Den Haag


Van 17 t/m 19 november j.l. waren de echte whisky-liefhebbers in groten getale te vinden in de Grote Kerk in Den Haag voor het International Whisky Festival. Het International Whisky Festival is in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de "godendrank" whisky.

Lees meer

S.Pellegrino Starring: Michael Cooke


In 2018 is ‘S.Pellegrino Starring’ geboren; sterrenchefs uit binnen- en buitenland die samen met andere talentvolle chefs een geweldig diner verzorgen. De culinaire expertise en het netwerk van topchefs van S.Pellegrino maakt hen de ideale partner voor dit evenement.

Lees meer

When water meets art!


Het unieke design project “The Journey of Water" van Sanpellegrino brengt het meest verfijnde water samen met kunst. In drie nieuwe interpretaties van het etiket wordt de 30 jarige reis van S.Pellegrino geïllustreerd: van de wolken, naar de aarde tot de herkenbare bruis.

Lees meer

Nomad Whisky


Nomad Outland Whisky is een blend van 30 verschillende whiskydistillaten, zowel mout als graanversies, uit het gebied Speyside in de Schotse Hooglanden. De distillaten zijn gemiddeld 5-8 jaar oud. Na blending, door de master blender Richard Paterson van Whyte & Mackay, gaat de whisky naar Jerez waar deze verder rijpt in minimaal 1 jaar oude Pedro Ximénez houten vaten.

Lees meer

MOM Gin


De jongste gin in het huis van de familie González Byass is MOM. Deze gin is gemaakt in Groot-Brittannië en herinterpreteert de symbolen van de Britse traditie vanuit een modern perspectief. Haar naam, MOM, is een humoristische woordspeling die verwijst naar de toewijding aan deze destillaat getoond door de Britse koninklijke familie.

Lees meer

The London N1 Gin


De premium The London N°1 Gin is uniek door zijn blauwe kleur. Niet de fles, maar de gin is blauw door het gebruik van de gardeniabloem die het distillaat kleurt. Master Distiller Charles Maxwell maakt gebruik van ingrediënten van de beste kwaliteit. Naast graan, afkomstig van de graanvelden in Suffolk en Norfolk

Lees meer

Tio Pepe Sherry

Sherry is bezig met een comeback! Sherry is er in alle smaken, van kurkdroog tot intens zoet. Dat is de reden waarom je met sherry vele wijn-spijs combinaties kunt maken zoals met vlees, wild, vis, zeevruchten, kaas en desserts. En het mooie is, sherry past bij smaken die niet altijd makkelijk met wijn te combineren zijn. Neem olijf, tomaat, amandel of ei, ingrediënten die veel in tapas worden gebruikt. De sherry’s van González Byass, inclusief de wereldberoemde en iconische Fino Tio Pepe, zijn van premium kwaliteit. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van González Byass, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt. Met de Fino Tio Pepe, de zoete Nectar Pedro Ximenez en de minimaal 30 jaar oude V.O.R.S. sherry’s hebben we reeds een aantal iconen in ons assortiment. Trots zijn we dan ook dat we daar nu ook de sherry’s van Domecq, ook van González Byass, aan mogen toevoegen. Met dit totale sherry assortiment moeten we de categorie kunnen brengen naar het niveau dat sherry in Nederland verdient.

Lees meer

Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Heerlijke, dorstlessende, zelfgemaakte frisdranken is een echte Italiaanse traditie. Met dit als inspiratiebron begon Sanpellegrino in 1932 met de productie van de authentieke drankjes. De typische Italiaanse frisdranken van vruchtensap gecombineerd met koolzuurhoudend water bevatten tussen de 13% en 20% vruchtensap met vruchtvlees. De toevoeging van conserveermiddelen wordt overbodig, dankzij de pasteurisatie en het aromatiseringsproces. Laat je verrassen door de natuurlijke smaak. Met dat ene slokje ervaar je een intens moment dat je weghaalt uit het alledaagse.

Lees meer

Perrier

Perrier is een natuurlijk bruisend mineraalwater dat over de hele wereld bekend is. Beroemd om zijn elegant gevormde groene fles, Perrier is de ultieme verfrissing om alle dorst te lessen.

Lees meer

Acqua Panna

In de heuvels van Toscane in Italië, iets ten noorden van Florence in de Apennijnen, ligt een gebied van 1.300 hectare natuur met een waterbron. Uit deze unieke bron komt het niet-koolzuurhoudende mineraalwater Acqua Panna en dat al sinds 1564. Acqua Panna heeft een zachte, evenwichtige smaak die natuurlijk en fris overkomt.

Lees meer

S.Pellegrino

Het wereldberoemde licht koolzuurhoudende kwaliteitswater S.Pellegrino komt uit het Italiaanse kuuroord San Pellegrino Terme. Sinds 1899 is S.Pellegrino een gevestigde naam in de hele wereld. Het staat synoniem voor de hoogste kwaliteit. Verdeeld over meer dan 120 landen vertegenwoordigd S.Pellegrino kwaliteit en excellentie. Aan S.Pellegrino wordt natuurlijk koolzuur toegevoegd, dit verzacht de minerale smaak en geeft het water een subtiele, aangename prikkeling.

Lees meer

S.Pellegrino Young Chef 2018 competitie


Na een aantal drukke weken voorbereiding was het op maandag 25 september 2017 zo ver; de semi finale voor regio Benelux van de S.Pellegrino Young Chef Competitie. Dit jaar volledig georganiseerd door Kepler15.

Lees meer