Mail

Sanpellegrino Limone+tea (24 blikjes)

Gemiddeld zoet met een aroma van sappige sinaasappelen
Ontsnap uit de hectiek van het dagelijks leven met Sanpellegrino Limone+tea, de organische, bruisende citroenthee van Sanpellegrino. Limone+tea maakt deel uit van de eerste organische drankenreeks van Sanpellegrino en is gemaakt van thee-extract,organisch Italiaans citroensap en een heel klein beetje organische rietsuiker. Deze combinatie creëert de perfecte harmonie van smaken, die je tot aan de laatste sprankelende druppel proeft.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0471
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Limone+tea
Land Italië
Temperatuur 6 - 8°C
Alcohol 0%

Sanpellegrino Limone+tea (24 blikjes)

Sanpellegrino Aranciata, het bekende Italiaanse drankje rijk aan echt sinaasappelsap, heeft een unieke smaak en een lange geschiedenis die teruggaat tot in 1932. Het is een statussymbool geworden dat wereldwijd wordt geëxporteerd. De iconische Aranciata dankt zijn levendige oranje kleur, met een subtiele bubbel, aan de kwaliteit van de ingrediënten.

De gemiddeld zoete Sanpellegrino Aranciata heeft een delicaat aroma van sappige geperste sinaasappelen, gecontrasteerd door een vleugje bitter van de natuurlijke sinaasappel die eindigt in een gekarameliseerde sinaasappelfinish voor een unieke mondvullende smaak.

Dit is een disclaimer