Mail

Sanpellegrino Pesca+tea (24 blikjes)

Gemiddeld zoet met een aroma van sappige sinaasappelen
Ontsnap uit je drukke routine met Sanpellegrino Pesca+tea, de organische bruisende perzikthee van Sanpellegrino. Als onderdeel van de eerste organische drankjes van Sanpellegrino, brengt Pesca+tea een nieuwe sensatie op het gebied van hydratatie, met zijn thee-extract, organisch perziksap uit Italië en lichte toevoeging van koolzuur. Deze combinatie maakt Pesca+tea tot de laatste druppel een verfrissende ervaring.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0470
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Pesca+tea
Land Italië
Temperatuur 6 - 8°C
Alcohol 0%

Sanpellegrino Pesca+tea (24 blikjes)

Sanpellegrino Aranciata, het bekende Italiaanse drankje rijk aan echt sinaasappelsap, heeft een unieke smaak en een lange geschiedenis die teruggaat tot in 1932. Het is een statussymbool geworden dat wereldwijd wordt geëxporteerd. De iconische Aranciata dankt zijn levendige oranje kleur, met een subtiele bubbel, aan de kwaliteit van de ingrediënten.

De gemiddeld zoete Sanpellegrino Aranciata heeft een delicaat aroma van sappige geperste sinaasappelen, gecontrasteerd door een vleugje bitter van de natuurlijke sinaasappel die eindigt in een gekarameliseerde sinaasappelfinish voor een unieke mondvullende smaak.

Dit is een disclaimer