Mail

Sanpellegrino Acqua Tonica Oak (24 flesjes)

Een unieke tonic met liefde gemaakt door Sanpellegrino
Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Oak is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Het eikenextract geeft met zijn aangename eerste bittere noot een verrassende nieuwe smaak die nooit eerder in een tonic te proeven was. Sanpellegrino Acqua Tonica Oak is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Oak ideaal voor de liefhebbers van een droge en intense tonic, met de aangename eerste bittere noot is deze tonica een verrassende nieuwe smaak.
Heeft u een vraag over dit product?

Bijkomende informatie

Artikelnummer 0455
Wijnkaartnaam Sanpellegrino Acqua Tonica Oak
Land Italië
Regio Sicilië
Temperatuur 6 - 8°C
Sluiting Schroefdop
Alcohol 0%

Sanpellegrino Acqua Tonica Oak (24 flesjes)

Buiten de frisdranken met vruchtvlees om biedt Sanpellegrino unieke Italiaanse tonica's. De Sanpellegrino Tonica Oak is een droge en intense tonic water met speciaal geselecteerde eikenextracten. Het eikenextract geeft met zijn aangename eerste bittere noot een verrassende nieuwe smaak die nooit eerder in een tonic te proeven was.Tonica Oakwood heeft een uniek en veelzijdig smaakprofiel. De fijne en aanhoudende bubbels geven een elegante noot zonder de smaak van cocktails af te dekken.

Fris en delicaat, met een bruisende en sprankelende sensatie die licht in de mond aanvoelt. Noten van eikenschors en quinine ontluiken een heerlijk complex smaakprofiel waarin bittere en zoete nuances vakkundig gecombineerd worden. Sanpellegrino Acqua Tonica Oak is ideaal in de mix met vele Gin's, zoals London No.1, MOM en Catz. Daarnaast is Acqua Tonica Oak ideaal voor de liefhebbers van een droge en intense tonic, met de aangename eerste bittere noot is deze tonica een verrassende nieuwe smaak.


Dit is een disclaimer